023 204 7777 / 06 4999 7775

info@durwin.nl

24/7 bereikbaar

Deuren van Durwin: mooi, praktisch én veilig

Deuren geven iets extra’s aan een woning. Zo is uw voordeur een blikvanger bij de entree en zijn de binnendeuren bepalend voor de sfeer in huis. Heeft u al eens bedacht hoe vaak uw deuren gebruikt worden? Deuren verdienen dan ook aandacht. Deurspecialist Durwin inspireert u hierbij graag. Dat doen we met eerlijk advies, zodat u de juiste keuze maakt uit het eindeloze deurenaanbod. Ook verzorgen we het vakkundig afhangen van deuren.

Kwaliteitsdeuren met elke gewenste uitstraling

Of u nu houdt van een landelijke, klassieke of industriële stijl, bij Durwin vindt u de passende deur bij uw woonwensen. Onze deuren zijn beschikbaar in allerlei materialen, formaten en met of zonder glas. Altijd van uitstekende kwaliteit zodat u er jaren plezier van heeft. Daarom kiezen wij als professional niet voor standaard doe-het-zelf-deuren, maar alleen voor kwaliteitsdeuren op maat.

Durwin levert en installeert deuren die geschikt zijn voor talloze ruimtes in en om het huis, zoals:
• Voordeuren
• Achterdeuren
• Schuurdeuren
• Garagedeuren
• Binnendeuren
• Schuifdeuren
• Vouw-/harmonicadeuren

Durwin deurspecialist hoofddorp

Afhangen en installeren van uw deur

Vanzelfsprekend mag u van de deurspecialist verwachten dat uw deur met de nodige precisie wordt afgehangen. Onze monteur komt uw deur plaatsen, zodat u zeker weet dat de deur netjes opent en sluit. Deze nauwkeurige montage van uw nieuwe deur is wel zo belangrijk om ergernissen te voorkomen. Deuren afhangen is een vak apart!

Bij een mooie deur hoort goed deurbeslag. Omdat Durwin ook slotenspecialist is, speelt veiligheid bij onze deuraccessoires een belangrijke rol. Lees hierover verder bij deursloten en deurbeveiliging.

Toe aan een nieuwe deur?

Laat u helpen door deurspecialist Durwin, onze deur staat altijd open!

Neem contact op

023 204 7777 / 06 4999 7775

info@durwin.nl

24/7 bereikbaar