023 204 7777 / 06 4999 7775

info@durwin.nl

24/7 bereikbaar

Vertrouw op Durwin, de oprechte slotenspecialist en slotenmaker

Een perfect afgesloten deur is de basis van veilige woningen en bedrijfspanden. Durwin is uw slotenspecialst voor alle soorten sloten in houten, kunststof en aluminium deuren. Wij leveren hoogwaardige cilindersloten waarbij qua uitvoering alles mogelijk is:

• Gelijksluitende sloten• Hoofdsleutelsystemen• Gelijksluitend bij bestaande sleutel• Diverse certificeringen in sterkte en duurzaamheid• SKG** en SKG***

Beste montage volgens HMB

Heeft u één of meerdere houten deuren? Dan is de montage van driepuntssluitingen in houten deuren met freesmallen van HMB het meest verstandig. Met deze methode kunnen we de sloten perfect infrezen en monteren. Zo bent u ervan verzekerd dat uw houten deur optimaal beveiligd is.

De juiste beveiliging is per situatie verschillend en risico’s zitten soms in een klein hoekje. Laat u daarom adviseren door slotenspecialist Durwin. Lees ook verder over onze mogelijkheden voor mechanische beveiliging.

Durwin deurspecialist hoofddorp

Betrouwbare slotenmaker

Het gebeurt iedereen wel een keer: de huissleutel is zoek of ligt nog binnen. Of een sleutel breekt af en daar staat u dan voor een dichte deur. Wat een gedoe! Het openen van de deur met minimale schade is prioriteit één. Geen paniek, want Durwin helpt u bij het zoveel mogelijk schadevrij openmaken van uw deur. En we zorgen ervoor dat de deur bij vertrek ook weer netjes afgesloten kan worden. We staan voor u klaar. Ook als het sloten van bijvoorbeeld kasten en lades betreft.

Durwin is uw slotenspecialst voor alle soorten sloten in houten, kunststof en aluminium deuren

Wij leveren hoogwaardige cilindersloten waarbij qua uitvoering alles mogelijk is. Wij tonen u graag de mogelijkheden.

Neem contact op

023 204 7777 / 06 4999 7775

info@durwin.nl

24/7 bereikbaar