023 204 7777 / 06 4999 7775

info@durwin.nl

24/7 bereikbaar

Belangrijk: service op hang- en sluitwerk

Deur- en raambeslag wordt vaker gebruikt dan u in eerste instantie denkt. Ons hang- en sluitwerk is dan ook gemaakt voor intensief gebruik. Wel verdienen ramen en deuren regelmatig onderhoud om een lange levensduur zeker te stellen. En mocht een raam of deur niet 100% naar wens functioneren, stel de reparatie dan niet uit en laat het snel in orde maken. Dat scheelt een hoop irritatie.

Durwin 24/7 bereikbaar

Durwin lost problemen aan ramen en deuren snel en secuur op. Van het vastzetten van een deurkruk tot het vervangen van sloten. Voor reparatie zijn wij 24/7 bereikbaar. In geval van schade zijn wij dus razendsnel beschikbaar om uw probleem te verhelpen. Ook verzorgen wij het nodige onderhoud aan hang- en sluitwerk, zodat ramen en deuren goed blijven functioneren en u niet voor verrassingen komt te staan.

Durwin lost problemen aan ramen en deuren snel en secuur op. Van het vastzetten van een deurkruk tot het vervangen van sloten. Voor reparatie zijn wij 24/7 bereikbaar. In geval van schade zijn wij dus razendsnel beschikbaar om uw probleem te verhelpen. Ook verzorgen wij het nodige onderhoud aan hang- en sluitwerk, zodat ramen en deuren goed blijven functioneren en u niet voor verrassingen komt te staan. Met een Durwin onderhoudsabonnement heeft u hier geen omkijken naar en voorkomt u onverwachte kosten.

Durwin deurspecialist hoofddorp

Onderhoud bij nieuwbouwwoning

Heeft u een nieuwbouwhuis? Dan is het volgens koopcontracten verplicht om jaarlijks onderhoud aan raam- en deurbeslag uit te voeren. Anders vervalt uw garantie. Ook dit besteedt u voor uw gemak uit aan Durwin, zodat veiligheid en comfort van goed hang- en sluitwerk onder de aandacht blijven.

Onderhoud of reparatie regelen?

Neem contact op met Durwin. Wij tonen u graag de mogelijkheden.

Neem contact op

023 204 7777 / 06 4999 7775

info@durwin.nl

24/7 bereikbaar