023 204 7777 / 06 4999 7775

info@durwin.nl

24/7 bereikbaar

Met goede beveiliging zonder zorgen op pad

Inbrekers worden steeds sluwer en weten binnen enkele seconden huizen, winkels en bedrijven binnen te dringen. Door zo’n ongewenst bezoek met veiligheidsmaatregelen ingewikkeld te maken, gaat deze criminaliteit al snel aan uw deur voorbij. Met doordachte beveiliging kunt u veilig en zorgeloos wonen en werken. De professionals van Durwin helpen u bij het vermijden van een inbraak met mechanische beveiliging.

Inbraakpreventie proof

Het hang- en sluitwerk van Durwin voldoet aan de eisen van inbraakpreventie. Zo zijn onze mechanische beveiligingen gecertificeerd volgens het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW). Daarvoor moeten bij uw woning een aantal aspecten goed zijn geregeld, zodat inbraak voorkomen wordt. Producten met een SKG® (Stichting Kwaliteit Gevelbouw) of ‘V’ logo tonen met sterren de indicatie van inbraakwerendheid aan. Durwin stelt hiervoor een passend beveiligingsplan op.

Durwin hang en sluitwerk beveliging hoofddorp

Beveiliging geeft gerust gevoel

Durwin is gespecialiseerd in mechanische beveiliging van woonhuizen en bedrijfspanden. Wij leveren advies en zorgen voor de installatie van de mechanische beveiliging. Omdat steeds meer producten op de markt verschijnen, helpen wij u de keuze te maken die past bij situatie, wensen en budget. De totaaloplossingen met mechanische beveiliging werken geruststellend voor onze klanten.

Van gedachten wisselen over mechanische beveiliging?

Onze beveiligingsspecialist komt graag bij u langs om ramen en deuren te inspecteren. Op basis daarvan geven we advies om slimme beveiligingsmaatregelen te treffen.

Neem contact op

023 204 7777 / 06 4999 7775

info@durwin.nl

24/7 bereikbaar